Ktm Komuter Route Map – Rajah laluan KTM komuter Malaysia

Tanjung Malin station KA15
Kuala Kubu Bharu station KA14
Rasa station KA13
Batang Kali station KA12
Serendah station KA11
Rawang station KA10
Kuang station KA09
Sungai Buloh station KA08
Kepong Sentral station KA07
Segambut station KA05
Batu Caves station KC05
Taman Wahyu station KC04
Batu Kentonmen station KC03
Putra interchange station KA04
Bank Negara interchange station KA03
Kuala Lumpur interchange station KA02
KL Sentral interchange station KA01

Angkasapuri station KD02
Pantai Dalam station KD03
Petaling station KD04
Jalan Templer station KD05
Kg Dati Harun station KD06
Seri Setia station KD07
Subang Jaya station KD09
Batu Tiga station KD10
Shah Alam station KD11
Padang Jawa station KD12
Bukit Badak station KD13
Klang station KD14
Teluk Pulai station KD15
Teluk Gadong station KD16
Kg Raja Uda station KD17
Jalan Kastam station KD18
Pelabuhan Klang station KD19

MidValley station KB01
Sputeh station KB02
Salak Selatan station KB03
Bandar Tasik Selatan station KB04
Serdang station KB05
Kajang station KB06
UKM station KB07
Bangi station KB08
Batang Benar station KB09
Nilai station KB10
Labu station KB11
Tiroi station KB12
Seremban station KB13
Senawang station KB14
Sungai Gadut station KB15

Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat (SPAD) Headquarters,
Blok D, Platinum Sentral,
Jalan Stesen Sentral 2,
Kuala Lumpur Sentral,
50470, Kuala Lumpur.
Tel No: 03 – 2726 7000
Fax No: 03 – 2726 7100

Other Link
Malaysia Transit Network Intergration Map

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.